Home
Treballs de recerca 2015

Treballs de recerca 2015

La darrera setmana de curs, els alumnes de 4t d’ESO van realitzar el Treball de Recerca. Alguns d’ells van elaborar el treball de Tecnologia sobre la construcció d’un semàfor. D’altres van escollir l’opció de fer un Documental inspirant-se en el format del programa QuèQuiCom.

Gràcies a la col·laboració d’en Pere Renom, els alumnes van rebre una explicació detallada dels passos a seguir per poder realitzar un documental. D’aquesta manera, en Pere els va explicar com ho podien fer i ens va posar un fantàstic exemple sobre la seva vivència pujant al Montblanc. Nosaltres vam triat productes i activitats genuïnament badalonines: el pont del petroli, Can Comas, Can Solé, Can Turris, l’Anís del mono, Institut Català de Ciències Cardiovasculars, i Laboratoris Miquel i l’Agar Agar de les nostres costes

Volem agrair la col·laboració i la predisposició de totes aquelles persones que han ajudat als alumnes en la recerca d’informació i s’han prestat a participar en la filmació d’aquests documentals: Escola de Mar, Museu de Badalona, la Unitat Cardiovascular de Badalona i tots els comerços del centre que han participat en l’elaboració dels reportatges.

Així, després d’una setmana realitzant el treball amb interès i dedicació, els resultats han estat molt satisfactoris. Enhorabona a tots!

A continuació podem els podem visualitzar:Leave a Comment

*

*