Home
El concert de Santa Cecília en un any especial
StaCeciliaPortada

El concert de Santa Cecília en un any especial

Com bé sabeu, Santa Cecília va ser una dama romana, màrtir al segle III per la seva fe cristiana. És venerada com a santa per diverses confessions cristianes, i és la patrona dels músics. A Escoles Minguella, per commemorar aquest dia, els alumnes que estudien algun instrument, fan un concert per als seus companys.

Aquest any el concert va ser dedicat al 75è aniversari de l’escola. El concert, a mode de representació, va seguir un guió històric on els alumnes i professors explicaven el conte “Una escola arran de mar“.

La narració del conte, la música en directe, els dansaires i les veus dels cantants de quart d’ESO ens van conduir per la història de les Escoles Minguella en un emocionat i especial esdeveniment.

Podreu trobar totes les fotografies del concert de Sta. Cecília 2015 a l’espai web (Escola Minguella Sta. Cecília) dedicat a recollir tots els concerts que l’Escola Minguella organitza per aquesta data.

[Actualitzat a día 15/12/2015]

Ja tenim disponibles els vídeos que hem realitzat per a mostrar el especial concert de Sta. Cecília d’aquest any. En primer lloc trobem un vídeo-resum de 10 minuts i després un altre on hi consta la versió íntegra (més d’1h de grabació). Esperem que us agradi.

 

Leave a Comment

*

*